Respon perävaunu on alusta asti tunnettu korkealaatuisena tuotteena. Syynä siihen on laadukkaiden materiaalien ja osien käyttö sekä vahva ja kestävä rakenne.

Nykyaikainen teknologia ja tarkka työ takaavat perävaunujen pitkän käyttöiän ja korkeisiin laatuvaatimuksiin vastaamisen.

Vuonna 2005 juurrutimme ISO 9001-standardia vastaavan laadunohjausjärjestelmän niin tuotanto- kuin myös myyntiprosessien hallitsemista varten.

Käytämme vain laadukkaita, pääasiassa EU-maista saatavia osia sekä raaka-aineita (samat tehtaat valmistavat osia myös autojen valmistajille). Suuret määrät mahdollistavat arvokkaiden osien ostamisen edullisemmin, täten voimme tarjota erittäin hyvän hinta-laatu-suhteen.

Tuotantomme hyvyydestä kertovat myös monien tekniikkalehtien tekemien testien voittaminen, positiivinen palaute asiakkailta ja vähäinen valitusten määrä.

Kahdenkymmenen markkinoilla olemamme vuoden aikana perävaunumme ovat itse todistaneet itsensä: tuotteiden hyvän maineen ansiosta Resposta on tullut Viron suurin perävaunumyyjä. Olemme säilyttäneet johtoaseman Viron perävaunumarkkinoilla vuodesta 2006 asti (ARK tiedot).

Emme anna periksi hintapainostukselle ja valmista edullisia perävaunuja, jotka eivät kuitenkaan vastaa asiakkaan odotuksia.

ISO 9001:2015 sertifikaat

cert