Yrityksestä

Respo Haagised AS on perustettu vuonna 1990 ja olemme kasvaneet johtavaksi henkilöautojen perävaunujen tuottajaksi Virossa. Uskomme, että kehityksemme ja menestys riippuvat myös tulevaisuudessa juuri niistä tuhansista asiakkaista, jotka tulevat valitsemaan Respo perävaunun ja sen vuoksi olemme täysin omistautuneet asiakkaillemme.

Respo Haagised AS tehtävänä on henkilöautoille ja pakettiautoille sopivien perävaunujen ja niiden lisävarusteiden tuottaminen, myynti ja myynninjälkeinen huolto tavoitteena tarjota asiakkaille perävaunujen käyttämisessä tarvittavia laadukkaita kokonaisratkaisuja.

Laatu

Suunnittelijoidemme insinöörikokemukset, 3D CAD – teknologia ja tuotannon jatkuva testaaminen takaavat jokaisen perävaunun laadun.

Automatisoidut tuotantoprosessit, nykyaikaiset koneet, laadukkaat osat ja todella ammattitaitoinen henkilökunta ovat kaikki tärkeitä ehtoja, jotka määräävät Respon perävaunun pitkän käyttöiän.

Kaikki perävaunumme vastaavat EU-direktiivejä, osat on testattu EU:n laboratorioissa, samoin perävaunuilla on tyyppitodistus.

Nomenklatuuri ja tuotekehitys

Respon tuotevalikoimassa on erilaisia lavavaunuja, umpivaunuja, lavettivaunuja, perävaunuja veneiden, skoottereiden, pienveneiden, moottorikelkkojen, lumipuhaltimien, autojen jne vetoon.

Vakioperävaunujen lisäksi tarjoamme asiakkaille tarpeita vastaavia joustavia erityisratkaisuja.

Tavoitteenamme on aina ollut jatkuva tuotekehitys ja olemassa olevien mallien täydentäminen. Teemme yhteistyötä Tarton Yliopiston ja Tallinnan Tekniikkayliopiston tutkijoiden kanssa, löytääksemme toiveitanne vastaavia uusia ja kestäviä ratkaisuja.

Lisävarusteet, varaosat, huolto ja remontti

Erilaisten käyttäjien erilaiset tarpeet huomioon ottaen lisävarusteiden valikoima on suuri, aina varustelaatikoista, korokelaidoista, tukijaloista ja –pyöristä sähköisiin vinsseihin, muovikuomuihin ja kuormapeitteisiin.

Koska Respo tunnetaan kestävien perävaunujen valmistajana, ovat myös tarjoamamme varaosat ja tarvikkeet laadukkaita ja kestäviä. Palveluista tarjoamme lisäksi perävaunujen jälkihuoltoa.

Vetokoukut

Tarvittaessa saatte meiltä edullisesti vetokoukun asennuksella. Respo Haagised OY on Bosal-Autoflex Kft. – tuotteiden virallinen maahantuoja Virossa. Lisäksi tilaamme vetokoukkuja vielä muilta tuottajilta Euroopasta, näin meillä on jatkuvasti saatavilla vetokoukut melkein kaikkia automerkkejä varten.

Markkinat

Respo on markkinajohtaja Virossa, Suomessa ja Latviassa, sekä kuuluu perävaunujen 5 suurimpaan tekijän joukkoon Norjassa, Ruotsissa ja Liettuassa.
Myymme perävaunuja myös Saksaan, Puolaan, Bulgariaan, Ukrainaan, Australiaan ja Keniaan.

Eksoottisin paikka, josta olemme saaneet tilauksen, on Mauritiuksen saari Intian valtameressä!