Kestävyys


Ympäristökäytäntö

Toimintamme vaikuttaa ympäristöön, sillä tuotantoprosessimme ja logistiikka kuormittavat luontoa kuluttamalla raaka-aineita ja tuottamalla päästöjä.
Meille on tärkeää mitata ympäristövaikutuksiamme ja suunnitella toimia niiden vähentämiseksi. Haluamme toteuttaa näitä tavoitteita ja arvioida niistä syntyviä vaikutuksia. Olemme tämän vuoksi yhdenmukaistaneet yrityksen pää- ja tukiprosessit ISO 14001:2015-ympäristönhallintajärjestelmän kanssa.

ISO

Vähentääksemme yrityksen toiminnasta aiheutuvia ympäristövaikutuksia, sitoudumme vähentämään ja ehkäisemään luonnon kuormitusta seuraavien tavoitteiden avulla:
 • Toimimme voimassa olevien lakien, asetusten ja standardien mukaisesti. Teemme yhteistyötä viranomaisten ja muiden organisaatioiden kanssa luonnonvarojen ja ympäristön suojelemiseksi.
 • Vähennämme resurssien kulutusta.
 • Vähennämme jätteiden syntymistä ja vältämme ilman, veden ja maaperän saastuttamista. Varmistamme myös, että huolehdimme jätehuollosta ympäristön ja ihmisten kannalta turvallisella tavalla.
 • Otamme käyttöön uusia teknologioita, jotka auttavat saavuttamaan nämä tavoitteet.
 • Informoimme kaikkia työntekijöitä heidän toimintansa mahdollisista ympäristövaikutuksista ja ympäristöpolitiikkamme vaatimuksista.
 • Teemme säännöllisiä tarkastuksia varmistaaksemme, että yhtiön toiminnot noudattavat ympäristöperiaatteita, ja parantaaksemme jatkuvasti ympäristönsuojelumme tasoa.

 • Ympäristönsuojelu on osa yrityksemme kokonaisstrategiaa, ja se saavutetaan kaikkien työntekijöiden aktiivisella toiminnalla.
  Ympäristötoimien toteuttamisen tulosten kuvaamiseksi esitämme arvioinnin vuotuisessa toimintakatsauksessa.

  Vihreä energia

  Vihreä energia

  Tehdasteollisuuden on pysyttävä kuluttajien halujen perässä, ja siksi me Respolla olemme sitoutuneet muuttamaan toimintaamme asteittain ympäristöystävällisemmäksi. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, olemme siirtyneet käyttämään koko tuotannossamme vihreää energiaa. Vihreä energia tuotetaan 100-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä, pääasiassa aurinko-, tuuli- ja vesivoimalla.

  Valitsemalla Respon perävaunut, tuet ympäristöystävällistä kulutustapaa ja edistät osaltaan ympäristöystävällisiä toimia.


  Laadunhallintajärjestelmä

  Tuotekehittäjiemme insinöörikokemus, 3D-CAD-tekniikka ja hyvin suunnitellut valmistusprosessit antavat meille mahdollisuuden mukautua joustavasti asiakkaiden toiveisiin ja tarjota laajan tuotevalikoiman. Pyrimme löytämään teknisesti tyydyttäviä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tavoitteisiin.

  Vuodesta 2005 lähtien sovellettu laadunhallintajärjestelmä on Bureau Veritaksen valvonnassa, ja sillä on ISO 9001:2015-hallintajärjestelmäsertifikaatti. Kaikki perävaunumme täyttävät EU:ssa asetetut laatuehdot ja niiden osat testataan EU:ssa sijaitsevissa laboratorioissa. Perävaunuilla on Alankomaissa myönnetyt sertifikaatit.
  Quality Management System

  Product Development


  Tuotekehitys

  Uudet perävaunut ovat nykyaikaisia ja kilpailukykyisiä kaikkialla Euroopassa.

  Mini-Caravanien yksinkertaisuus ja mukavuus, laatikkoperävaunujen kestävyys, siirrettävien tilojen monikäyttöisyys tai monirullajärjestelmän käytännöllisyys ovat osoitus tuotekehittäjiemme osaamisesta ja nokkeluudesta.

  Olemme pyrkineet edelläkävijöiksi tuotekehityksessä sekä Virossa että koko Pohjois-Euroopassa.


  Työntekijäystävälliset toimintatavat

  Työntekijöiden hyvinvointi on erittäin tärkeää Respolle, minkä osoituksena keskimääräinen työsuhde yrityksessä on jopa 11 vuotta. Respo arvostaa, suunnittelee ja kannustaa työntekijöidensä koulutusta ja kehitystä. Palkittu Tarton parhaaksi työnantajaksi vuonna 2020.
  Työntekijäystävälliset toimintatavat

  Innovaatio



  Innovaatio

  Jatkuva innovointi - nykyaikaisen teknologian, korkealaatuisten materiaalien ja komponenttien käyttö sekä huolellinen työ mahdollistavat perävaunujen vahvan ja kestävän rakenteen sekä pitkän käyttöiän.

  Älykkäät ratkaisut

  Respon 24/7-itsepalveluasemat ovat ainutlaatuisia maailmanlaajuisesti. Sinun ei tarvitse enää jonottaa tai olla riippuvainen viikonpäivästä tai liikkeen aukioloajoista, vaan voit ostaa perävaunun ympäri vuorokauden omien tarpeidesi mukaan.

  Perävaunun huoltoon on tarjolla myös kontaktiton ratkaisu, jossa voit jättää perävaunusi huoltopisteeseen 24/7. Suoritamme seuraavana arkipäivänä perävaunun alkutarkastuksen, laadimme korjaus-/huoltokustannukset ja otamme sitten yhteyttä varmistaaksemme suoritettavan työn.

  Olemme myös avanneet Viron ensimmäisen verkkokaupan, josta voi ostaa perävaunuja, perävaunujen lisävarusteita ja varaosia.
  Smart Solutions